Nacionalna mreža za programe rada sa počiniocima nasilja u porodici

Unapređenje kompetencija
profesionalaca

         
         Želite da saznate više o načinima rada sa počiniocima nasilja nad ženama i nasilja u porodici?

OPNA ima eksperte sa višegodišnjim iskustvom koji mogu održati različite vidove obuka i stručnih skupova sa ciljem unapređenje kompetencija profesionalaca za rad sa počiniocima nasilja.

OPNA organizuje obuku “Obuka profesionalaca/ki za tretman počinilaca nasilja u partnerskim odnosima”, namenjen profesionalcima koji žele da steknu osnovna znanja za pokretanje i sprovođenje programa rada sa počiniocima nasilja. Obuka je akreditovana u Republičkom zavodu za socijalnu zaštitu (http://www.zavodsz.gov.rs/sr/akreditacija/katalog-akreditovanih-programa-obuke/podr%C5%A1ka-porodici/).

Kontaktirajte nas za više informacija

Programi rada
sa počiniocima nasilja

         
        *Stranica je u izradi

Preventivni programi

         *Stranica je u izradi

Kampanja Odgovorni Zajedno

Kampanja #ResponsibleTogether 2020

      Kampanja #ResponsibleTogether 2020 koju vodi Evropske mreža za rad sa počiniocima nasilja u porodici ima za cilj da ukaže na problem digitalnog nasilja i inicira promene.     
      Tim od devet organizacija u Srbiji učestvuje u ovogodišnjoj kampanji: OPNA, SOS Ženski Centar Novi Sad, Oaza Sigurnosti Kragujevac, Centar za razvoj usluga socijalne zaštite “Kneginja Ljubica” Kragujevac, Udruženje žena Peščanik, Udruženje Romkinja Osvit, Kancelarija za mlade Kragujevac, Kancelarija za mlade Čačak i Iz Kruga Niš. 

OPNA

Nacionalna mreža za programe rada sa počiniocima nasilja u porodici 

Pratite nas
Adresa
  • Slobodana Penezića 1
  • Leskovac
  • Srbija


Designed with Mobirise site themes