Nacionalna mreža za programe rada sa počiniocima nasilja u porodici

Vesti

18. Novembar 2020

Zajedno u borbi za društvo bez nasilja nad ženama; potpisan sporazum o saradnji sa organizacijom SOS Ženski Centar Novi Sad

Osnivanje

   SOS Ženski Centar Novi Sad i OPNA su se saglasili da zajedno rade na aktivnostima koje imaju za cilj sprečavanje i zaustavljanje nasilja nad ženama. Okvir delovanja biće Istanbulska konvencija i njena implementacija u Srbiji.
   Ponosni smo na do sada ostvarenu saradnju i realizovane aktivnosti i sigurni smo da će kroz potpisivanje Protokola o saradnji ona biti još intenzivnija.  

Keynote speech na Konferenciji “Prison, Probation & Perpetrator Programmes; Collaboration for Change”

Mobirise

Na Konferenciji Evropske mreže za rad sa počiniocima nasilja u porodici naša Sandra Jovanović Belotić održala je Keynote speech “Prison & Probation based Perpetrator Programmes in Europe-an overview”. Sandra je istakla važnost i specifičnosti programa rada sa počiniocima nasilja koji se sprovode u kontekstu kriminalnog pravosuđa. Dala je kratak pregled ovih programa u Evropi i podvukla značaj saradnje svih relevantnih aktera. 

2. septembar 2020

Novembar/Decembar 2020

Kampanja #OdgovorniZajedno 2020

Kampanja #ResponsibleTogether 2020 koju vodi Evropske mreža za rad sa počiniocima nasilja u porodici ima za cilj da ukaže na problem digitalnog nasilja i inicira promene. Tim od devet organizacija u Srbiji učestvuje u ovogodišnjoj kampanji: OPNA, SOS Ženski Centar Novi Sad, Oaza Sigurnosti Kragujevac, Centar za razvoj usluga socijalne zaštite “Kneginja Ljubica” Kragujevac, Udruženje žena Peščanik, Udruženje Romkinja Osvit, Kancelarija za mlade Kragujevac, Kancelarija za mlade Čačak i Iz Kruga Niš. 

OPNA

Nacionalna mreža za programe rada sa počiniocima nasilja u porodici 

Pratite nas
Adresa
  • Slobodana Penezića 1
  • Leskovac
  • Srbija


https://mobirise.com simple maker